Mbi 2 vjet ne i ndihmojmë kompanitë të arrijnë qëllimet e tyre rreth botës së teknologjisë. Ortek është një agjensi e drejtuar nga vlerat për të arritur atë cka biznesi kërkon.

KONTAKT
Ide që i bëjnë njerëzit të flasin!

Një partner i besueshëm
për suksesin e biznesit tuaj!

Kërko një ofertë

Plane Fleksibël

Ne kemi përvojë pune me biznese të mëdha dhe të vogla dhe jemi të gatshëm për të
zhvilluar një strategji dhe plan për biznesin tuaj.

Ekonomike
Ekonomike

 • Domain
 • Host
 • 1 deri ne 5 faqe
 • CMS
 • Optimizim SEO
 • Integrim i rrjeteve sociale
 • Integrim i Google Maps
 • Dizenjim i logos
Standarte
Standarte

 • Domain
 • Host
 • 5 deri ne 10 faqe
 • CMS
 • Optimizim SEO
 • Integrim i rrjeteve sociale
 • Dizenjim i logos
 • Forme e avancuar kontakti
 • Dizajn responsiv
 • Sistem 2-gjuhesh
 • Trajnim/manual i detajuar
Premium
Premium

 • Domain
 • Host
 • 10 deri ne 20 faqe
 • CMS
 • Optimizim SEO e avancuar
 • Integrim i rrjeteve sociale
 • Integrim i Google Maps
 • Dizenjim i logos
 • Forme e avancuar kontakti
 • Dizajn responsiv
 • Sistem multi-gjuhesh
 • Trajnim/manual i detajuar
 • Integrim i Whatsapp
 • Blog
 • Instalim dhe konfigurim i Google Analytics
 • Support i dedikuar 24/7
 • Back-up ditor
Rezultate të shkëlqyera

Ne përpiqemi që nëpërmjet punës tonë të palodhshme dhe vendosmërisë së ekipit tonë, gjithnjë të përmirësojmë shërbimet tona për të qenë zgjedhja e parë e klientit kur bëhet fjalë për zgjidhje të avancuara, komplekse dhe dinamike të webit.

Të gjitha bizneset

Misioni yne është që të arrijmë të sigurojme zgjidhje inovative të teknologjive më të larta për biznesin tuaj përmes ekipit tone te kualifikuar dhe kreativ. Ekipi ynë profesionist me aftësi dhe kompetenca të nivelit të lartë është i angazhuar për ti shënderruar objektivat e biznesit tuaj ne realitet.

Google Ads

Google si një nga motorrët e kërkimit kryesor globalisht është shumë i rëndësishëm që wbsite juaj të jetë i optimizuar, ekspertët tanë do të optimizojnë për ju fushata Pay per Click në Google Adwords. Duke kërkuar gjithmonë fjalët kyce që bëjnë diferencën arrijmë t’ju ofrojmë rezultate të menjëhershme.

Arrini më shumë klientë

Lërini klientët të mësojne më shumë rreth sherbimeve qe biznesi juaj ofron, prezenca juaj online rrit potencialin për të tërhequr klientë të rinj dhe për të marrë më shumë rekomandime. Ju do të jeni nje hap para konkurentëve tuaj nëse në epokën e reklamimit dixhital do të jeni prezentë online.

Rreth Nesh

Një partner i besueshëm për suksesin e biznesit tuaj!

Mbi 2 vite tashmë Ortek ndihmon bizneset të arrijnë objektivat e tyre financiare dhe të markës.

Gjatë viteve, ne kemi punuar me biznese të kategorive të ndryshme si edhe startup-e të reja. Ne ndihmojmë bizneset ambicioze si tuajat të arrijnë maksimumin e tyre nëpermjet teknologjive dhe ideve inovative qe ekipi yne i kualifikuar ofron, duke krijuar imazhin tuaj dhe prezencën e biznesit tuaj online. Me vendosjen e shërbimeve tuaja online ju tashmë jeni vetëm një klikim larg nga klienti juaj. Cdo biznes ne epokën qe po kalojmë si edhe pas vështiresive ekonomike qe hasëm si pasojë e pandemise Covid-19  ka nevojë të pozicionohet online për të prezantuar vizionin dhe sherbimet e tij tek konsumatoret.

Ortek Digital Solutions I jep jetë ideve dhe vizionit tuaj!

Ortek.al

Ortek.al kompani e përberë nga një ekip i kualifikuar dhe të apasionuar për ti ardhur në ndihmë të biznesit duke ofruar zgjidhje teknologjike inovative të dedikuara per të kauar biznesin Shqipetar në një tjeter nivel.

Social Marketing

Kur bëhet fjalë per rrjetet sociale të gjithe e dimë që për momentin janë ndër mjetet më të përdoruara për të reklamuar shërbimet që ne ofrojmë. Ekipi i Ortek do të krijoje dhe optimizojë për ju reklamimin në rrjetet sociale duke targetuar ato individë të cilët janë të interesuar vërtet për shërbimin tuaj. Mjaft humbet kohe dhe para me target grupet të cilët nuk janë të interesuar për shërbimet tuaja.

Zhvillim App

Duke krijuar një mobile aplikacion do të ndihmoni biznesin tuaj që të modernizojë operacionet dhe të sjellë vlerë të kërkuar nga klientët tuaj. ORTEK do t'ju mundësojë të lidheni me klientët tuaj në çdo platformë duke ju ofruar zhvillim të avancuar të aplikacioneve mobile!

Optimizim SEO

Optimizim SEO është procesi i ndikimit në dukshmërinë e një faqeje interneti ose të një faqeje Web në rezultatet e shfaquara si pasojë e kërkimeve nga konsumatorët në google. Në përgjithesi sa më lart dhe sa më shpesh te shfaqet webi juaj në kërkimet e google aq më shumë vizitorë do të keni në faqen tuaj përkthyer kjo në sa me shumë klientë potencialë.

Ndërtime Web

Synimi jonë është të ecim paralelisht me idetë dhe objektivat e biznesit tuaj për të prezantuar në mënyre sa më të qarte shërbimet tuaja tek klientët e rinj të cilet vijnë si vizitorë në webin tuaj per tu informuar në lidhje me ju. Ortek.al synon te krijojë ura lidhëse klient-biznes.

Platforme CMS

Nëse keni nevojë të editoni shpesh faqen tuaj të internetit, apo të keni disa perdorues të niveleve të ndryshme si administrator, menaxher, i punësuar duhet të konsideroni një faqe interneti CMS në vend të një faqeje statike. Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes ju lejon të redaktoni në çdo moment përmbajtjen në faqen tuaj.

KLIENTË AKTIVE
+
PROJEKTET E BËRA
+
SKUADRA
+
EKSPERINCË
+
pse duhet te na zgjidhni ne

Kompani e dedikuar ndaj detajeve

Synimi jonë

Ortek gjithmonë punon për të sjellë tek bizneset Shqiptare idetë dhe teknologjitë më inovative për ti aplikuar ato në projektet e klientëve tonë.

Grafika dhe përmbajtja interaktive

 

Nëpërmjet ekipit tonë të talentuar ne do të krijojmë një kontent dhe dizajn për të përcjelle tek konsumatoret shërbimet tuaja duke qenë te qartë në ate cka duam të tregojmë për ti dhëne vizitorëve atë cka ato kërkojnë të dinë rreth jush.

Promovimi i Mediave Sociale

Mediat sociale janë një nga mjetet kyc që ne përdorim për të arritur rezultate të shkëlyera për klientët tanë, krijimi i kontentit, targetimi i audiencës organike, injektimi i kuriozitetit të audiencës rreth shërbimeve që ju ofroni janë pikat kyce ku ne fokusohemi në punën tonë.

free

Keni nevojë për një Konsulencë Falas? Na Kontaktoni Tani!