Mbi 2 vjet ne i ndihmojmë kompanitë të arrijnë qëllimet e tyre rreth botës së teknologjisë. Ortek është një agjensi e drejtuar nga vlerat për të arritur atë cka biznesi kërkon.

KONTAKT

Menu Dixhitale për Bar, Restorant, Hotel, Fast-Food.

Një menu dixhitale kushton me pak sesa një menu e printuar!

Si funksionon?

Merr kodin QR

Ky kod QR është i personalizuar vetem për biznesin tuaj dhe do të mbetet gjithnjë i njëjtë edhe pse menuja, cmimet, produktet e prezantuara mund të ndryshojnë në cdo kohe që ju dëshironi. Stafi yne është i gatshëm të bëjë cdo ndryshim të dhënash qe ju dëshironi.

Skano menunë

Përmes aparatit te tyre celular, tablet, klientet do te skanojne kodin QR dhe në celularin e tyre menjehere do ti shfaqet menuja e restoranit, bar-it apo fast-foodit tuaj.

Porosit

Nëse ju dëshironi ne do të aktivizojmë për ju mundesinë e porositjes në mënyre direkte nga pajisja e klientit ku klienti do të përzgjedhe menunë e tij dhe punonjesi i sherbimit do te njoftohet menjëherë ne pajisjen e tij celular për porosinë që tavolina e caktuar bëri.

Menu Shembull