Mbi 2 vjet ne i ndihmojmë kompanitë të arrijnë qëllimet e tyre rreth botës së teknologjisë. Ortek është një agjensi e drejtuar nga vlerat për të arritur atë cka biznesi kërkon.

KONTAKT

Platforme E-Commerce

Ortek.al tashmë prej 3 vitesh është futur në tregun vendas dhe jo vetëm duke dëshmuar se është një ndër kompanitë më inovative dhe të suksesshme në fushën e teknologjisë dhe informacionit. Falë organizimit dhe punës së skuadrës tonë të kualifikuar Ortek.al ja ka dalë me sukses të realizojë një pune të shkelqyer per klientët tanë. Ortek.al është e specialuzuar dhe e fokusuar në ndërtimin, mirëmbajtjen dhe menaxhimin e platformave E-Commerce. Së fundmi Ortek.al ka bashkëpunuar me Kler-Gifts dhe Berlabiobeauty.com në ndërtimin dhe menaxhimin e tyre.

Platformë shitjesh online

Përse duhet një platformë E-Commerce?

Konsumatorët janë të lirë të marrin kohën e tyre në dhe të shijojnë komoditetin gjatë gjithë kohës për të qenë në gjendje të blejnë atë që dëshirojnë dhe kur ta dëshirojnë. Ju nuk i kufizoni klientët tuaj në kohë, pra ato janë në cdo orë të ditës të lirë të aksesojne dyqanin tuaj.

Faqja e webit të kompanisë është vendi i parë ku klientet kërkojnë të dinë më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve që ju ofroni. Një prezantim i produkteve dhe shërbimeve tuaja do të shfaqë atë që ju ofroni duke u dhënë më shumë informacione klientëve tuaj.

Thjesht hyrja në një faqe interneti nga kudo që ndodhet, është kursim kohe në vetvete për vizitorin. Kërkimi dhe navigimi brenda në faqen tuaj të internetit do të kursejë më shumë kohë për vizitorët tuaj, krahasuar me çdo mënyrë tjetër të reklamimit apo prezantimit.

Duke pasur një platformë e-commerce ju automatizoni procesin e shitjes në biznesit tuaj. Një platformë e tillë mundeson shitjen e produkteve tuaja në cdo kohe në nje menyre mjaft të thjeshtë ku ju nuk jeni të detyruar te angazhoheni kur nje klient bën nje blerje. Ju njoftoheni menjëhere sapo klienti ka realizuar blerjen në platformë.