Mbi 2 vjet ne i ndihmojmë kompanitë të arrijnë qëllimet e tyre rreth botës së teknologjisë. Ortek është një agjensi e drejtuar nga vlerat për të arritur atë cka biznesi kërkon.

KONTAKT
Kush jemi ne?

Misioni ynë është të sigurojmë
zgjidhjet më të mira Software

Ortek është një kompani inxhinierike e cila është e fokusuar në ndërtimin dhe dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve, website, programe te ndryshme biznesi etj.

Ortek tashmë prej 3 vitesh ka realizuar me sukses një numër të konsiderueshëm projektesh duke filluar nga ato më pak komplekse e deri tek sistemet e avancuar të menaxhimit për partnerë të ndryshëm tanët.

Ortek.al

Ortek.al kompani e përberë nga një ekip i kualifikuar dhe të apasionuar për ti ardhur në ndihmë të biznesit duke ofruar zgjidhje teknologjike inovative të dedikuara per të kauar biznesin Shqipetar në një tjeter nivel.

Social Marketing

Kur bëhet fjalë per rrjetet sociale të gjithe e dimë që për momentin janë ndër mjetet më të përdoruara për të reklamuar shërbimet që ne ofrojmë. Ekipi i Ortek do të krijoje dhe optimizojë për ju reklamimin në rrjetet sociale duke targetuar ato individë të cilët janë të interesuar vërtet për shërbimin tuaj. Mjaft humbet kohe dhe para me target grupet të cilët nuk janë të interesuar për shërbimet tuaja.

Zhvillim App

Duke krijuar një mobile aplikacion do të ndihmoni biznesin tuaj që të modernizojë operacionet dhe të sjellë vlerë të kërkuar nga klientët tuaj. ORTEK do t'ju mundësojë të lidheni me klientët tuaj në çdo platformë duke ju ofruar zhvillim të avancuar të aplikacioneve mobile!

Optimizim SEO

Optimizim SEO është procesi i ndikimit në dukshmërinë e një faqeje interneti ose të një faqeje Web në rezultatet e shfaquara si pasojë e kërkimeve nga konsumatorët në google. Në përgjithesi sa më lart dhe sa më shpesh te shfaqet webi juaj në kërkimet e google aq më shumë vizitorë do të keni në faqen tuaj përkthyer kjo në sa me shumë klientë potencialë.

Ndërtime Web

Synimi jonë është të ecim paralelisht me idetë dhe objektivat e biznesit tuaj për të prezantuar në mënyre sa më të qarte shërbimet tuaja tek klientët e rinj të cilet vijnë si vizitorë në webin tuaj per tu informuar në lidhje me ju. Ortek.al synon te krijojë ura lidhëse klient-biznes.

Platforme CMS

Nëse keni nevojë të editoni shpesh faqen tuaj të internetit, apo të keni disa perdorues të niveleve të ndryshme si administrator, menaxher, i punësuar duhet të konsideroni një faqe interneti CMS në vend të një faqeje statike. Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes ju lejon të redaktoni në çdo moment përmbajtjen në faqen tuaj.